tbs-gl

Alla inlägg under november 2011

Av Rebecca - 10 november 2011 07:47

Heej ;) 

Nu sitter jag i skolan och väntar på kompisarna ;) Och smsar med älskling <3 :) 

Men nu kom katta byee ;) 


PK

Av Rebecca - 9 november 2011 22:41

Heej :) 

Jag är verkligen super glad :) 

Känns otroligt :O Visste aldrig att det skulle bli så här :) Mitt liv kanske tar en vändning nu och hittar sin rätte väg iaf ;)

Det är rätt roligt för i skolan börjar det gå mycket bättre :) och i livet går det oxå jätte bra :) och relationen mellan mej och mamma börjar gå bättre :) Och mina vänner är lite sämre men det ska jag ändra på .. :) 

Men jag ska inte sluta nu... Nu ska jag ta på mig allt och göra så att jag får minst C i slut betyg och att jag ska se till att livet flyter på och jag ska se till att hjälpa alla vänner mer än vad jag har gjort.. Jag har varit väldigt dålig på att hjälpa er mina vänner dom här sista månaderna men det har varit så mycket som har hänt bla att jag inte har kunnat äta, sova, gå på toa, sluta gårta, har nästan tagit livet av mig, bråken, upp växten och mkt mer har varit i vägen.. Men det är kanske så vid den här åldern att allt sånt händer och sen när man har klarat den biten så blir allt bättre :) Nu ska jag hjälpa alla mina vänner som kommer dit! ingen av er får stanna i den tiden.. JAg ska hjälpa er så att ni klara det :) Ni hjälpte mig och nu är det dax att jag hjälper er :) <3 Love you <3 


PK


Ska sova nu typ ska bara smsa lite med Marcel ;) <3 God natt mina under bara läsare ;) :) <3 


PK

Av Rebecca - 9 november 2011 20:37

Älskar dig Marcel ;) 

Har blivit tsm med Marcel :)  älskar han skit mkt <3


PK

Av Rebecca - 9 november 2011 16:23

Heej :) 

Nu är jag hemma :) HAr precis kommit hem från skolan ;) 

Och just nu bloggar jag och chillar vid datan sen ska jag be syrran ringa till *SL* för att jag har tappat en sak och jag är så blug av mig ;) så jag vågar inte ringa själv :( :O 

Men nu har det börjat bli mörk väldigt fort.. Lixom vid halv fyra när jag slutar börjar det bli mörkt och när jag kommer hem är det mörkt.. Hinner inte med.. Själva jag är inte med i svängarana och huvudet går i turbo fart samma med skolan kvällarna vännerna familjen.. Jag hinner inte tänka klart riktigt!

Allt händer så snabt men ändå ligger jag efter... Vill bara kunna sätta mig i ett hörn och blunda och bara komma bort ett tag att kuna andas ut och se alla tankar som gör mig förvirrad.... 


PK

Av Rebecca - 9 november 2011 10:12

Heej :) 

Sitter i grupp rummet i skolan och ska snart ha språk ;) Men idag mår jag värlkigen bra jag hoppas det håller hela dagen!

Men det känns så himla underbart! Känns som om jag kommer framåt i livet ;) 


Jag ska bjuda er på fler bilder! ;) Hoppas ni blir glada för det :) 


 

PK  

Av Rebecca - 8 november 2011 13:40

Shit jag är hungrig.. Vill göra en sockerkaka och kärlekmus... :O Det ska jag göra när jag kommer hem! Är så jävla sugen och hungrig! Håller på dööö... :O !! 


PK

Av Rebecca - 8 november 2011 11:40

Heej ;) 

Nu är det lunch och har gjort mycket saker! 

Jag har ätit... Jag och katta sprang runt i hela skolan och letade efter våran kurator för vi behövde hjälp men en sak! Men det kunde hon inte fixa nu.. Sen så hängde jag med Katta ut för hon skulle åka hem hon mådde inte så bra.. :( Men så gick jag en liten om väg och var ute ett tag ;) Allt känns skönare när det snurrar ;) Det snurrar fortfarande lite ;) Men det är bara jobbigt när man ska gå .. Det gör ont i huvudet när man går! Men annars är det skönt ;) 

Snart ska vi ha svenska jag hoppas att vi ska fortsätta skriva på en sak ;) Jag ligger as lång efter med alla läxor :O 


Egentligen vill jag bara hem.. Men så är det inte ska gå i skolan i 3 45 min till ungefär ;) 

På fredag ska jag träffa en kill kompis ;) Det ska bli fett nice :) 


PK

Av Rebecca - 8 november 2011 07:55

heej :) 

Sitter utanför bildsalen och tysnaden är stor....Det är skit tyst alla sitter vid sina datorer ! Så pinsamt jagmåste hosta men eftersom det är så tyst så blire bara pinsamt.. Det kittlas skit mycket i halsen :O Men nu är det bild sen musik sen äre luch! Men jag vet inte vad jag ska skriva om :O 


Det är svårt att välja! Ni vill säkert inte läsa om mina tankar hela tiden!? 

 

PK

Change language/Byt språk!

Presentation

Klocka

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad har ni för telefon?
 Iphone
 Android
 Sonny Ericsson
 En gammal
 Ingen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Gästboken :)

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards