tbs-gl

Alla inlägg under december 2011

Av Rebecca - 27 december 2011 21:16

Vad ks jag säga tänkte bara komma förbi och säga att jag har det bra :P 


MEn Vanja och Cicci är skit konstiga... Dom säger att jag har sagt något som jag inte har! 


PK

Av Rebecca - 27 december 2011 14:08

HEj!

Igår var Jocke, Conny, John, Vanja, Cicci, Jag och syrran hemma och fan vad nice det var :) Jag, Jocke, John ocg Conny var uppe as länge ;) Fast vid halv sex gick jag och sov medans dom andra grabbarna var ute på ingarö och körde med EPAN ;) Men det var fult ös hela tiden ;) Och idag åker alla till nacka forum .. Men jag och John stannar hemma.. Jag ska städa john sover ;) Så himla taskigt av Jejje att jag får stanna hemma och städa när det lixom var hennes kompisar oxå! Men sånt är livet :O ... Men ska ta och städa nu och sen ta det lungt typ ;) <33

Av Rebecca - 27 december 2011 02:38

Hej!

Jag är så avendsjuk och så jävla arg men ändå kan jag inte göra något! Vill ju bara vara din vän! Men du viste att jag gillar den men ändå gör du illa mig.... Du vet att jag saknar kärleken och jag kämpar för att få ett förhållande .. Men du kommer och förstör det.. Du behöver inte kämpa.. Du vet inte och du kommer aldrig veta hur ont det gör för mig! Du kan tänka smärtan men den särtan är för liten .. Min smärta är så stor att jag skulle kunna döda och dö!! Tack vare kärleken och så kommer du...  Jag måste låta mina kännslor att se dej som en vän ta över dom kännslorna jag hoppas på att vi kan bli något.. För jag vet att det aldrig kommer bli så..


Det är jobbigt att vi har känt varandra i snart 4 år och ändå kan du inte se skilnaden när det är okej och när det inte är okej.. Att veta att sin bästa vän inte kan se om det är något, det är väldigt smärt samt och då börjar man undra vart du har varti dom åren !? Har du verkligen varit där ... eller har du bara synis !?


Jag vet inte om jag kan leva såhär! Att du inte ser på mig att det inte är okej så kan jag någ inte låtsats att älska dej! Men just nu älskar jag dej men känslorna kommer ju glida bort om du gör som du gör ... Jag vet att du vill ha någon att älska att pussa att krama osv.. Det vill jag oxå och du vet inte hur mycket jag tänker på det! Även om jag säger att jag gråter varje natt för att jag vill så mycket så kommer du inte veta hur mkt jag lider! Jag vill inte tjafsa med dej men jag är försvag för att säga det face to face det är derför jag skriver allt här! Visst du får ta det med mig sen du kanske tycker att jag är så jävla barnslig men vad ska jag göra vill inte se höra oss bråka.. Det gör ont eftersom jag älskar dig fortfarande så kan jag inte låta oss bråka för något jag aldrig kommer få i min ungdom! Du kan få det och få bra liv.. Men du har andra hinder som jag inte har.. Jag kanske bara gör er förvirrade men kännslor är kännslor tankar är tankar och att skriva ner dom när man inte kan gråta gör ont och det är väldigt svårt! Kan knappt andas men jag gör det bara för att jag mår bättre ..


Men nu orkar jag inte skriva mer mamma vill att vi ska gå och lägga oss och att Vanja och Cicci ska hem <33 :( Men jag hoppas på att jag kan träffa dom imorgon ska fråga men ska dra nu ha ett bra liv/natt/dag/månad/min/timmar/sek <33

Av Rebecca - 26 december 2011 20:27

Hej!

JAg vill tacka alla som stöttar mig :) Jar är så jävla tacksamm att ni finns att jag får kommentarer som får mig att se ljuset igen! När jag glider ner så kommer ni och hjälper mig till ljuset och där stannar jag alltid sedan ser ni mig åka ner i mörkeret igen och ni hjälper mig och så går det till och det har det gjort i flera år ... Men nu ska jag ta tag i allt och klättra in i ljuset och komma till den punktet där ingen kan få ner mig igen! Ni kanske inte tror på mina ord men jag tänker visa alla i hela världen att jag oxå kan !!


Nu ska alla få se att jag också kan göra det jag säjer .. Det är egentligen inte så svårt! 


Av Rebecca - 24 december 2011 01:10

Har märrkt att jag hatar julen!

Allt är bara katastrof!

Nästa vinter ska jag rymma eller gå i ide!! 

Jag hatar att vara sjuk, hatar att vara ensam, hatar att jag är dålig på allt, hatar att drömma, hatar att tänka, hatar att se alla, hatar att bli avendsjuk på alla, hatar snön, hatar vintern, hatar när det är kallt, hatar när jag ser någon vara lycklig, hatar att känna mig osynlig och hatar att jag FINNS!


Är det bara jag som är dålig på allt och inte är stolt över något jag har gjort eller gör!? 
Är det bara jag som känner mig värdelös och undrar varför jag finns!?  


Vill skriva så jävla mycket men jag orkar inte för kommer bara flumma till allt och göra er förvirrade .. Iaf nu gör jag det!


Jag vill vara 18 år plugga ha jobb efter skolan och tjäna ganska bra pengar och sedan flytta hem ifrån och bo på en gård med massa djur som jag hjälper.. Och allt går skit bra! Då skulle allt bli bra men .. Det kommer ju inte hända har F i matte sen har jag minst E och max C i alla ämnen !! Det suger! Jag fattar inte ens varför jag lever!? Jag gör seriöst ingen nytta! Är i vägen gör bara olyckliga bloggar om mitt "dåliga" liv .. Jag tycker bara synd om mig själv .. Är inte nöjd med något jag gör eller har gjort!! Om jag skulle beskriva mig själv helt ärligt så skulle ingen vilja träffa mig :

Ensam
Självisk
Bloggar om något jag tror jag är

Tror att det är synd om mig

Vågar inte lita på någon

Är sjukt efterbliven

Avendsjuk på alla

Kan inte kontrollera sina agritioner (stav)

Är fett feg

Suger på att prata och skriva

ÄR i vägen

Gör ingen glad


Det finns mycket mer jag kan skriva om mig som stämmer men tror ingen av er är så intresserade av hur dålig jag är! Tror inte heller att ni gillar det jag skriver hur jag ser ut ...

Jag kommer aldrig komma bort från det här! Jag är så tjock och kort så att snart kommer jag rulla fram! Jag går ner kilon men det syns ju inte! Jag tror att allt kommer bli bättre sedan .. Men nej ! Jag är den alla kollar konstigt på och jag orkar inte! Visst ska man stå för den man är .. Men när man känner sig dålig på allt och har testat allt som man kan när man är en fjortiz (14) så finns det inget att göra!



GÅ OCH HÄNG MIG! VEM SKULLE BRY SIG!?


Varje dag får jag minst 20 st blickar!
Varje dag undrar jag vad jag är bra på !

Varje dag är jag i vägen!
Varje dag bråkar jag med morsan!
Varje dag tror jag att jag är något!
MEn jag måste inse att jag är den som ingen vill ha.. Och bara sluta kämpa! Låt alla trycka ner mig och sedan gå till den platsen jag har drömt om och göra det som är så jävla lätt! Sedan har alla fått som dom vill! Då har dom fått trycka ner mig i något/några år och sedan få bort mig!


Alla tycker att det jag skriver är helt sjukt! Ni tänker säkert att andra människor har det värre och jag bara är konstig! Men om ni skulle vara den som jag är och så.. Slår vad om att ingen skulle klara min västa dag..

En dag som är värst inehåller:             ( hänt mig oxå på en och samma dag ) 

Sitter ensam i korridoren
Sitter ensam i matsalen

Får konstiga blickar i skolan

Killar säger SÖt när dom går förbi

Får elaka kommentarer både i skolan och på bloggen

Tjejen som jag är rädd för åker samma buss ( namnet S) 

S kommenterar något elakt när hon går förbi T.ex Stacka tjej borde banta

Hennes kompisar kollar med konstiga blickar

Alla i centrum kollar konstigt

Kommer hem

Bråkar med mamma

Mamma lyssnar inte

Gör illa mig

Bråkar med syrran ( båda (17, 3 år ) ) 

Gör diskmaskin tvättmanskin städar huset går ut med sopporna

är så trött så jag äter inget och "går" lägger mig 

Är på rummet 

Gråter 

Tänker på allt

Känner att jag är dålig på allt

Loggar in på bloggen ( 3 nya kommentarer) 

På kommentarena står det elaka saker t.ex Banta , Sluta tycka synd om dej, Du är ingeting


Men jag gillar att blogga så därfär trycker jag på "radera kommentaren" Och går vidare!! 


Nu Ska jag Sova Host ..


Tror inte att ni orkar en sådan dag! 

Av Rebecca - 23 december 2011 19:49

 

Av Rebecca - 23 december 2011 19:18

Hej!

Engentligen varför måste man tänka? 

Jag vill bara skriva men kan inte skriva något bra!

Mina kännslor är så konstiga.. 

Jag kanske bara kommer flumma igenom det här inlägget men tänker skriva lite .. Det kan bli skit konstigt så klaga inte!


Ska skriva några saker som jag önskar skulle kunna slå in:

1.En vinter i en stuga sitta framför en brasa och krama någon man älskar och sitta och mysa framför brasan :)


2.En sommar kväll sitta på ett berg och kolla på solnedgången med någon man älskar och bara mysa


3.Att mamma blir frisk från sina sjukdommar och att vi får bo i lyx villa <33


Jag är 14 år och har mer än halva livet kvar! Jag vill ha kärlek just nu och inte om 10 år! Ingen skulle fatta hur mycket kärleken skulle betyda för mig! Jag önskar att jag kunde läsa folks tankar .. För då skulle jag kunna veta vad det är för fel på mig! Om någon kunde säga vad felet är med mig så skulle jag kunna göra något år det! 


Ska gå upp och bada sedan sova.. Mår inte så bra på något sätt.. HA någon och krama om på natten som kramar om en själv.. Hmm får väl vänta tills den rätte kommer iaf ...











GOD JUL  

Av Rebecca - 23 december 2011 16:30

Hej!

Igår han jag aldrig göra ett inlägg för att jag var och jul handlade hela dagen kom hem vid typ åtta och jag åkte hem till joella med angie och så sov vi där .. Vi köpte powerking och hade as nice ;) Och därfär kunde jag inte blogga igår men gör ett inlägg idag!


Är hemma och är sjuk :/ Har ont i halsen huvudet och är täpt i naäsan.. :/ Inte roligt .. Det gör skit ont när jag pratar :/

Men imorgon är dej julafton .. Jag har skrivit på Facebook om 100 st gillar så kommer jag doppa mig i sjön och film bevis kommer xD Haha :P Jag känner mig fett orolig för imorgon för det första för att jag är rädd att jag kommer bli besviken på mina julklappar ... Så det känns inte alls roligt att fira jul imorgon :O


Idag ska jag göra middagen :) Ska göra potatisgratäng och till det blir det rostbiff ;)

Change language/Byt språk!

Presentation

Klocka

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad har ni för telefon?
 Iphone
 Android
 Sonny Ericsson
 En gammal
 Ingen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Länkar

Gästboken :)

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards