tbs-gl

Alla inlägg den 29 juni 2012

Av Rebecca - 29 juni 2012 21:07

Hej!

Just nu sitter jag i soffan å gör inget typ ...

Jag träffade Emma idag.. Det betydde skit mycket för mig önskar att jag kunde hänga med dom å ha roligt idag.. Men jag skulle vara med familjen :/ Jag ska träffa Emma o Sabina imorgon å ha roligt :D Jag har saknat dom där tiderna då vi var tillsammans.. Men jag har börjat tappat lusten att vara ute å röja på kvällarna..



Jag vill bara göra något roligt just nu :P

Av Rebecca - 29 juni 2012 01:23

Hej!

Jag saknar dig så jävla mycket ... Jag ringde dig nyss för att höra hur du mådde och så .. Jag hörde hur du skrattade å hade roligt<3 Jag är glad att du kan skratta utan mig..Själv mår jag skit av att vara ifrån dig.. Jag började gråta när jag hörde din vackra röst <33 Nu skakar o gråter jag för saknaden... Ingen kommer fatta hur mycket jag saknar dig!

Vi har så många fina minnen tillsammans <33 t.ex när vi var i Helsingborg det är något man inte glömmer .. Kom du ihåg när vi var i Helsingborg på kvällen när vi satt utanför den där skogen å snackade om sex o sånt.. När vi skullegå igenom skogenför attgå tillbaka t klubben.. När fladdermöss anföll oss ovi sprang i panik där ifrån så svaradejag när josian ringde o vi sprang å skrek senhoppa över ett stängsel o såg en sivilare!? När vi kom framtill klubbenså skrämde vi killarna x)

Jag minns det som igår.. Du o jag gjordeallt tillsammans, jag önskar att det kunde bli så igen <3 Jag vill kunna förklara hur mycket jag älskar dig men det finns inte tillräckligt med ord att beskriva de... Många är glada att vi hade bestämt att vi skulle ses mindre.. För mig är det så jävla jobbigt .. Det känns som om min mamma har gått bort.. Så jävla svårt att förklara hur det känns... Du får mig att skratta å mena det.. Du får mig att må bra..Du får mig att gilla livet..

Jag fattar inte att allt gick så fort!på tre månader hände allt! Först kom du sen kom allt kriminellt sen blev det bättre sen försvann vi ifrån varandra och nu saknarjag förmycket.. Det skulle vara du o jag för evigt <33 Jag kommer aldrig glömma dig <3



 

 

 

 

 

Your voice makes me smile.
Seeing you is like seeing an angel.
We have wonderful memories together.
I will never forget the days when it was you and me <3
You have to understand if it happens to you something, I will not forgive myself.
I could take a shot for you.
In my heart there is only you that you have made me feel good.
Please stay with me!

Change language/Byt språk!

Presentation

Klocka

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad har ni för telefon?
 Iphone
 Android
 Sonny Ericsson
 En gammal
 Ingen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Gästboken :)

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards