tbs-gl

Alla inlägg den 1 februari 2012

Av Rebecca - 1 februari 2012 20:49

Hej! 

Idag är det 1 Februari och min lille syster fyller år om 27 och 28 dagar ;) 

Jag sitter i sängen och kollar på Tunnelbanan ;) Det är faktiskt rätt bra :) 


Men jag hoppas att mamma kommer hem imorgon som det är sagt annars blir det jobbigt och jag tänker sova med henne då! Vill inte sova en natt ensam till !  Jag hoppas att hon mår bättre och kan må bra ett tag fram över :)


Men jag har sovit från och till idag! och ska sova efter pogramet ;) 

Men vi får höras i morgon puss bitchezz! 

Av Rebecca - 1 februari 2012 16:48

Jag vet inte om jag ska gråta eller dölja alla mina kännslor. Jag saknar dig så otroligt mycket och nu när du har legat på sjukhuset så har det hänt mycket och jag har viljat ha dig nära mig. När du ligger där så känner jag min oro att jag kommer få ett samtal om att du är död! Att gå i skolan och vänta på ett samtal som inte får vara sant är skrämmande och smärtsamt! Jag går och väntar och varje gång jag ser en lärare gå i mot mig får jag panik inom bords! Jag satt i skolan idag och kollade ut genom fönstret jag fick en tanke och jag blundade, så fick jag en bild där någon kom fram till mig och sa att du var död! Utan dig är jag inget... Att tänka att jag kanske aldrig får kolla dig i ögonen och säga "Jag älskar dig" mer gör mig tår ögd.. Om du inte hade funnits så vet jag inte hur jag skulle klara mig! Även om du mår skit och är arbetslös så ser du till att vi har mat och kläder! Det är svårt att beskriva hur jag känner mig!

Om du sklle dö vad skulle hända med mig då? Vart skulle jag bo? Kommer allt vara som förut? Kommer jag få träffa mina syskon? Skulle jag någonsin kunna sluta gråta? Det finns så många frågor som jag tänker på varje dag, men det finns en fråga jag alltid tänker på ! och det är "kommer du dö idag?" Att gå och bära å den frågan är jobbigt.. Men varje dag är en lättnad också.. För att komma hem efter plugget och se dig hemma är rena turen!


Jag fick reda på att du kommer hem imorgon och jag är så tacksam för det :)

Av Rebecca - 1 februari 2012 00:50

Hej..


Har färgat håret nu ooch det blev bra! Men skit i de!



Jag har fått höra att Ida Öberg har dött och det är så sorligt så jag gråter! Visst jag kände inte henne men jag har vänner som var vän med henne och det är så jävla smärtsamt ! Jag finns här för er vänner som vill prata!


Hon var 99:a och det är inte bra! Hon hade ju många år att leva kvar i ! Men jag ber till gud för dig! Jag tänder ett ljus för dig! För du är värd mer än att dö! Jag önskar att jag kunde ha hjälpt dig! Men nu är det över :'(


Saknar dig även om jag inte har träffat dig! :'( Ingen kommer glömma dig!! INGEN!!


Jag hoppas att alla vänner som stog henne nära kontaktar mig så fort dom vill prata lovar att finnas här för er! <33


Nu ska jag gå och lägga mig men först ska jag tända ett ljus och be till gud för Ida Öberg!

Change language/Byt språk!

Presentation

Klocka

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad har ni för telefon?
 Iphone
 Android
 Sonny Ericsson
 En gammal
 Ingen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Länkar

Gästboken :)

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards