tbs-gl

Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Rebecca - 5 juli 2011 14:27

Heej!

I mitt hjärta finns det ett svart hål!

Och nu undrar jag om det har blivit större..

Jag saknar Nikita och Falcon otroligt mkt..

Jag vet inte vad jag ska göra ..

Jag kan inte glömma allt och gå vidare..

sp inte om det känns som om man inte har ngr kännslor ingen vet att jag lever i ett stort svart hål..

Ingen fattar att jag är en tjej med stora kännslor och många tankar!!

I denna blogg har jag skrivet mest om glädje för att jag har svårt att prata om mig själv.. För om jag pratar elr skriver ngt om mig själv som andra hör elr ser så känner jag mig så himla självisk .. Det är jobbigt för att det känns som alla tror att jag inte har ngr känslor .. Många skriver elaka saker gör elak saker och sånt och jag "bryr" mig "inte" .. egentligen får jag en känsla som säger varför måste det vara mig? Jag är anurlunda, du är anurlunda, alla är annurlunad! Ingen är Normal alla är normala på sitt sätt! Men en känsla kan verkligem gå långt ! sp mina.. Mina kännslor är ingen lek! jag har left i 14 år och fyra månader och kan fortfarande inte kontrollera mina kännslor ordenligt! Mina kännslor kan verkligen göra så jag går för långt! det har jag redan märkt.. Men man måste lära sig att hantera dom .. Och det har jag lite men under sommaren ärdet svårare! Jag skriver på min data om vad jag känner och sånt men nu har jag inte till gång till data hela sommaren! Men det hjälper inte att bara skriva det vet jag mina kännslor lägger sig i ett svart hål i hjärtat och när det hålet är fyllt så dömmer jag det med olika saker som jag inte kan kontrollera över.. Jag måste hitta ngt sätta att lindra det svarat hålet.. Men det kommer aldrig bli helt läkt efter som en stor bit i livet fattas ! Men nu ska jag berätta en annan sak som många kanske tycker är lavrigt men det tycker inte jag!

Jag hör andar och söpken..

Det spökar hemma hos oss och det är väldigt jobbigt eftersom  min mamma har börjat gått och lagg sig tidigare än mig..så på kvällarna när jag ligger i min säng och försöker att sova hör jag ngn gå i trappen och öppnar och stänger dörren! och så i bland om jag och mamma kollar på tv på kvällen kan jag oxå höra det men mamma hon märker ingeting det känns så konstigt att jag bara hör det..

Men i början när vi flyttade hit så hörde vi alltid ngn på kvällarna skrika i trappen! Så  himla jobbigt... Men men det ända man kan göra är att hoppas att dom inte vill skada ngn!


PK

Av Rebecca - 5 juli 2011 14:16

Good morgon eller renare sagt god eftermiddag :P

nu sitter jag vid datan och bloggar har inget speciellt för mig ska tvätta sen så ska jag smsa en kompis och kolla om vi skulle träffas i morgon :)

Men det blev ingen riga :( vi åker till Finland ist :s

Men vi åker på måndag och kommer hem på onsdag och sen på onsdag så ska jag och min syrra till skara sommar land tror jag :D

Men det ska bli fett roligt :D

Men vad ska ni göra eller vad har ni gjort under somamren? :)

Men men .. vad ska jag skriva om?


PK

Change language/Byt språk!

Presentation

Klocka

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad har ni för telefon?
 Iphone
 Android
 Sonny Ericsson
 En gammal
 Ingen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Länkar

Gästboken :)

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards